Pretražite nekretnine

Tip nekretnine

Regija

Zaštita privatnosti

Aggemo d.o.o.  u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka klijenata, na način da prikuplja samo one nužne, osnovne koji su nam potrebni za ispunjenje informiranja korisnika o ponudi nekretnina sukladno njihovim zahtjevima.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Aggemo d.o.o. osobne podatke pohranjuje i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja.

Korisniku koji je zatražio uslugu „Tražimo nekretninu za Vas“ ili putem Kontakta dao izričitu privolu za primanje podataka o novim nekretninama ili uslugama, Aggemo će slati elektronski bilten s nekretninama i uslugama iz ponude, a sukladno zahtjevima korisnika. Ukoliko korisnik želi odustati od primanja  biltena, to može učiniti u bilo kojem trenutku. U slučaju otkazivanja suglasnosti za primanje biltena, osobni podaci će se prestati dalje obrađivati. Prikupljeni podaci pohranjuju se samo za razdoblje tijekom kojega je slat  bilten.

Aggemo d.o.o. čuva osobne podatke sukladno važećim propisima o zaštiti podataka. Podaci korisnika savjesno su zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenoga pristupa i neovlaštenog izdavanja. Djelatnici Aggema obvezni su poštivati povjerljivost Vaših podataka.

Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. To može učiniti slanjem zahtjeva na email aggemo@aggemonekretnine.hr i podaci će biti brisani bez odgode osim u slučaju da postoji zakonska obveza čuvanja navedenih podataka, legitimni interes te osnova za ostvarenje vaših zakonskih prava.

Povratnu informaciju na upit Korisnika Aggemo će poslati samo ukoliko je upit poslan s aktivnog emaila koji je zabilježen u našem poslovnom softwareu s točnim podacima unutar emaila (ime i prezime, broj telefona korisnika koji traži informaciju) kako bi vas zaštitili od mogućnosti izlaganja vaših osobnih podataka nekoj trećoj osobi.

Aggemo d.o.o. zadržava pravo izmjene u pravilima o Zaštiti privatnosti u bilo kojem trenutku, objavom izmijenjenog teksta na ovoj web stranici, čime se smatra da su obavješteni svi posjetitelji i korisnici.