Pretražite nekretnine

Tip nekretnine

Regija

građevinsko zemljište: Zagrebačka županija, Orle, Obed, 20.571,00 m2

  • Id nekretnine: 211217
  • Lokacija: Orle, Obed
  • Površina: 20.571,00 m2
  • Cijena: 450.000,00 kn

Građevinsko zemljište i hotel u roh bau izvedbi, Obed (između grada Zagreba i Velike Gorice) 20571 m2 

U prekrasnom selu Obed, na parceli od 20.571 m2 napravljena je koncepcija aktivnog odmora s hotelskim smještajem, ribnjacima i sportsko rekreacijskom zonom, bazenom za goste hotela, te raznim drugim popratnim sadržajima.

Temeljem pravomoćne građevinske dozvole izgrađen je hotel u roh-bau izvedbi površine 600 m2. U prizemlju je smještena polivalentna sala za održavanje kongresa, svadbi, raznih drugih proslava i događaja, a na katu se nalaze spavaće sobe. Od 3 postojeće kuće na parceli jedna je kompletno uređena u roh-bau izvedbi. Sastoji se od prizemlja i kata, a izvedena je kao kuća za odmor s velikom terasom, 3 spavaće sobe, sanitarnog čvora, kuhinje i blagavaone. Za izgrađene objekte plaćena je građevinska dozvola te sve pristojbe komunalne naknade i vodnog doprinosa. Na parceli se pored navedenog nalaze još dvije obiteljske kuće koje je potrebno adaptirati. Postoji i pravomoćna lokacijska dozvola za gradnju bazena za goste hotela. Što u hotelu, što u odvojenim kućama kapaciteti za prijem gostiju na noćenje iznositi će cca do 50 ležaja. Sala za prijem gostiju: kongresi, svadbe i dr. može primiti do 120 gostiju.

Druga parcela potpuno je odvojena prometnicom od ove na kojoj se nalaze turistički objekti. Ona je uređena kao zona za sport i rekreaciju, sa ribnjacima, šetnicama i drugim sadržajima koji uvelike pridonose atraktivnosti i raznolikosti ponude hotelskog sadržaja.

Tek 20-tak km od Zagreba i 15-tak km od Velike Gorice ova lokacija ima potenciju privući mnoge goste na odmor i druženje u prirodi.
Cijena: 450.000 EUR (3.425.000 kn)